Chatajte sa prijateljima iz Hrvatske i balkana. Odaberi svoju pričaonicu i kreni na HOT CHAT webistes! #www.hotchathr.com - guest chatrooms without registration @www.hotchathr.com & free random alternative dating chat rooms online
scroll down & select chatrooms @www.hotchathr.com

HOT CHAT HR


www.hotchathr.com CHAT.HR CHAT BALKAN KRSTARICA CHAT BOSNA #www.hotchathr.com#mobilechatrooms, #chatmobile, #mobichat MOBILE CHAT ROOMS CHATIB.us CHATIW.com CHATKARO www.hotchathr.com


Rooms Anonimni Chat - Nova App

Stiže Rooms potpuno nova mobilna aplikacija za anonimni chat

Odličan Facebook Creative Labs je izbacio još jednu potpuno novu mobilnu aplikaciju za slanje običnih tekstualnih poruka odnosno chat poruka, pod nazivom Rooms. Ovakvi chatting servisi su bili vrlo popularni prije desetak ili i više godina, gdje su chat korisnici mogli potpuno anonimno chatati  međusobno  u različitim virtualnim sobama.

Mobilna aplikacija nazvana Rooms služi upravo za anonimno chatanje i to na Vašem mobilnom uređaju, a trenutno svima je dostupna iOS korisnicima. Iako je ovu odličnu aplikaciju napravila ekipa iz Facebooka, ona je zaista potpuno neovisna od te i bilo koje druge društvene mreže, a za pristup je dovoljno se registrirati putem vlastite email adrese.

Za razliku od starih java ili drugih prastarih servisa koji su podržavali isključivo tekstualne poruke, putem Roomsa chat korisnici će moći dijeliti fotografije i video sadržaje.

Na službenom blogu ove chat aplikacije stoji kako su prvi pravi korisnici već napravili nekoliko chatting soba s različitim temama poput sobe za privatne fotografije ili sobu za najbolja jela, a postoji čak i soba pod nazivom “Flat chat” koja prikazuje platfus fotografije cipela na različitim mjestima.

Svaki chat korisnik će moći kreirati i svoje vlastite sobe i dakako pozvati prijatelje da se pridruže. Svojim chat sobama možete dodati zanimljivu naslovnu sliku, odabrati njen izgled ili dizajn i napisati opis.

Kao jednu od najvećih prednosti u odnosu na sadašnje sada već stare chat servise (Whats app, Skype, Viber) mogla bi biti odlična zaštita privatnosti, jer osim Vašeg nadimka (nicknamea) drugi korisnici ne moraju niti neće znati znati nikakve informacije o Vama kao chateru. Nadimak se svakako može i mijenjati za svaku od chat soba, tako da za pristup jednoj chatting sobi možete koristiti jedan odabrani nadimak, a za pristup drugoj potpuno drugi. Trenutno nikome nije objašnjeno da li je moguće koristiti baš neograničen broj nadimaka ili možda ipak postoji neki limit.

Ne sumnjamo da bi ovakva vrsta chatting aplikacije u današnje vrijeme mogla postati zaista veliki hit, pogotovo kad iza ovog projekta stoji popularni Facebook. Rooms ako želite možete preuzeti s App Storea, dok se najnovija verzija za ostale mobilne chatting platforme očekuje uskoro.

<< Go back to the previous page

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !

FREE ONLINE CHAT ROOMS