Chatajte sa prijateljima iz Hrvatske i balkana. Odaberi svoju pričaonicu i kreni na HOT CHAT webistes! #www.hotchathr.com - guest chatrooms without registration @www.hotchathr.com & free random alternative dating chat rooms online
scroll down & select chatrooms @www.hotchathr.com

HOT CHAT HR


www.hotchathr.com CHAT.HR CHAT BALKAN KRSTARICA CHAT BOSNA #www.hotchathr.com#mobilechatrooms, #chatmobile, #mobichat MOBILE CHAT ROOMS CHATIB.us CHATIW.com CHATKARO www.hotchathr.com


Pravila Razgovora u Chat Sobama i Online Chatu

Pravila Razgovora u Chat Sobama i Online Chatu

1. Prije svega, prođite kroz pravila o angažmanu prije nego započnete razgovor. Inače možete biti izbačeni iz chat zajednice. Ako vam je prvi put, trebali biste provjeriti različite sobe za razgovor kako biste osjetili kako funkcionira chat soba. To će vam pomoći strahovito. Uzmite si vremena i posjetite različite sobe za razgovor prije nego započnete vlastiti chat.

2. Kada započnete razgovor uvijek se prvo predstavite. To je kao susret s nekim u pravom okruženju. Važno je pozdraviti se i pustiti drugu osobu da zna tko ste. Vaše zaslonsko ime bi trebalo biti dovoljno dobro jer ne biste trebali otkrivati ​​osobne podatke o sebi nekome koga ste prvi put susreli.

3. Nikada nemojte koristiti psovke ili uvredljive riječi. Uvijek održavajte svoj razgovor čistim. Iako se možda želite zakleti, druga osoba se možda uopće ne sviđa. Tko bi htio razgovarati s nekim tko puno psuje? Ne poznajete dobro drugu osobu i ako koristite uvredljiv jezik, vjerojatno će druga osoba odmah prestati razgovarati s vama. Ako je druga osoba uvredljiva, trebate odmah i taj razgovor završiti. Također možete obavijestiti administratora kako bi mogao poduzeti neke radnje o tome. Ne morate se suočavati s nasilnim korisnicima.

4. Morate razumjeti osnovna pravila pisane komunikacije. Nemojte pisati velikim slovima jer se to smatra nepristojnim. Slično je deranju. Ako ste tako bučni i viknete na druge ljude, tko će htjeti razgovarati s vama? To je vrlo iritirajuće za oči i zato biste trebali izbjegavati to. Isto tako ne biste trebali govoriti. Zapamtite da je to dijalog, a ne monolog. Komunikacija znači da je to dvosmjerna ulica i da bi druga osoba trebala imati priliku razgovarati. Kada razgovarate, postaje dosadno i može vam biti vrlo teško pronaći partnere s kojima možete razgovarati. Uvijek možete odgovoriti na pitanja i komentare. Pokušajte razgovor učiniti zanimljivim jer to može biti zanimljivo. Pokušajte izbjegavati govoriti samo o vama, vašim vrlinama i stvarima koje ste učinili. Morate se sjetiti da je slušanje također dio komunikacije.

5. Kada razgovarate s drugom osobom u chatu, morate koristiti njihovo zaslonsko ime. Pomaže osigurati da druga osoba zna da razgovarate s njim ili njom. Ponekad se razgovori mogu kretati vrlo brzo i druga osoba možda neće biti sigurna ako mu se obraćate.

6. Nikada nemojte biti previše osobni. Nikada nemojte otkrivati ​​svoje pravo ime i bilo koju vrstu osobnih podataka u sobi za razgovor. Ako drugu osobu ne poznajete dobro, ne biste smjeli otkrivati ​​nikakve osobne podatke.

<< Go back to the previous page

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !

FREE ONLINE CHAT ROOMS