Chatajte sa prijateljima iz Hrvatske i balkana. Odaberi svoju pričaonicu i kreni na HOT CHAT webistes! #www.hotchathr.com - guest chatrooms without registration @www.hotchathr.com & free random alternative dating chat rooms online
scroll down & select chatrooms @www.hotchathr.com

HOT CHAT HR


www.hotchathr.com CHAT.HR CHAT BALKAN KRSTARICA CHAT BOSNA #www.hotchathr.com#mobilechatrooms, #chatmobile, #mobichat MOBILE CHAT ROOMS CHATIB.us CHATIW.com CHATKARO www.hotchathr.com


Plugin Za Live Chat i Vašu Web Stranicu - Wordpress

Plugin Za Live Chat i Vašu Web Stranicu. Wordpress Pluginovi.

Želite dodati live chat funkcionalnost na Vašu WordPress web stranicu? Pročitajte ovaj post jer ćemo pogledati neke od najboljih dostupnih dodataka za chat uživo.

Pregledavanje interneta je prilično bezlično, zar ne? Da biste se borili protiv tog osjećaja izolacije, pokušajte dodati mnogo osobnih dodataka na svoju web-lokaciju i iskoristite nagrade - za početak ćete uživati ​​u mnogo zdravijim stopama pretvorbe tj konverzije.

Većina blogera prepoznaje prednosti osobnog pristupa. Odvojite trenutak i pogledajte svoj omiljeni blog da biste vidjeli što mislimo. U najmanju ruku, kladim se da uključuje obrazac za kontakt, adresu e-pošte i veze na profil društvenih medija, zar ne? Međutim, ako želite podesiti osobni izgled, ništa ne može pobijediti live chat.

Live chat omogućuje vam pružanje izvanrednih korisničkih usluga rješavanjem problema kupaca odmah. On također može povećati broj pretvorbi, jer možete odgovoriti na prodajne upite u stvarnom vremenu, ukloniti nedoumice kupaca i pružiti ohrabrujuću ljudsku prisutnost dok klijenti ne budu spremni povući svoje novčanice.

Predstavljamo Top 8 live chat dodataka za WordPress

Ako želite znati kako dodati live chat na WordPress web-lokaciju, čitajte dalje. Danas ćemo Vas upoznati s osam najboljih dodataka za live chat za WordPress.

1. LiveChat
LiveChat je vrlo praktično live chat rješenje - kao što ime implicira - i namijenjeno je pružanju svima na slici nešto što je stvarno jednostavno za korištenje. To vrijedi i za posjetitelje / klijente vaše web-lokacije i Vas (vaše agente).

Na strani kupca, LiveChat pozdravlja ljude s lijepim chat okvirom na dnu stranice. Ta kutija uvijek ostaje na vidiku i može se pristupiti samo jednim klikom. Zatim, nakon što je razgovor završen, vaši klijenti mogu ostaviti povratne informacije i ocijeniti svoje iskustvo s vašim agentom. Također vam mogu pružiti poziv na društvene medije putem gumba za dijeljenje koji su ugrađeni u sam okvir za razgovor.
Međutim, tamo gdje LiveChat doista blista je količina cool značajki koje daje vama i vašim agentima podrške.
Na primjer, možete izravno angažirati klijente (umjesto da čekaju da vas kontaktiraju). Kada napravite prvi korak prema razgovoru, povećavate vjerojatnost da će klijent izaći s pozitivnim iskustvom.


sssss Prozor za chat možete prilagoditi.
Možete kontrolirati sve razgovore s jedne nadzorne ploče - čak i ako ste postavili LiveChat na više web-lokacija.
Svaka interakcija s klijentom označena je šarenim krugovima koji označavaju koliko dugo je osoba čekala (to vam omogućuje bržu reakciju).
Dobivate punu povijest prethodnih razgovora.
LiveChat-ov WordPress dodatak omogućuje vam da jednostavno integrirate svoju web-lokaciju s njihovim rješenjem. Prozor za razgovor je također prijateljski i jednostavan.

 


2. Olark

Olark je potpuno funkcionalno rješenje za razgovor uživo. Iako to nije idealan primjer WordPress live pluginsa za chat, može se jednostavno integrirati s WordPress web-stranicom putem praktičnog widgeta.
U osnovi, dobivate dio koda izravno od tvrtke Olark, koju zatim možete ugraditi gdje god želite. Jednostavne stvari.
Što je još važnije, Olark nudi mnogo… s mnogo naprednih značajki:
Prvo, dobivate chat izvještaje - možete pratiti frekvenciju razgovora, odaziv operatora i zadovoljstvo korisnika. Tu je CRM integracija - s Salesforceom, Highrise, Nutshell i mnogo više CRM-ova. Možete postaviti pravila za skrivanje i prikaz okvira za chat, automatsko slanje poruka i dodjeljivanje razgovora određenim odjelima.
Integracija pomoći - s Groove, Desk.com, Zendesk i još mnogo toga.
Operatore možete grupirati po timu, kao što je prodajni tim i tim za podršku.
Možete pretraživati ​​povijest razgovora i detaljne transkripte razgovora.
Pogledajte što posjetitelji imaju u svojim košaricama za kupnju kako bi bolje odgovorili i brže zatvorili prodaju.
Značajka bijele oznake - uklanjanje marke Olark.
Svaki okvir za chat razgovore dobiva detaljnu analizu aktivnosti osobe (vašeg klijenta) na vašoj web-lokaciji. Možete vidjeti na kojim su stranicama i što su učinili na tim stranicama. Kada se razgovor završi, korisnik može ostaviti povratne informacije i ocjenu. Ali to je samo vrh ledenog brijega, kao što Olark ima puno toga za ponuditi, a osobito ako su vaše potrebe za chatom uživo nešto naprednije.


3. Zendesk Chat (ranije Zopim Live Chat)
Zendesk Chat je jedna od najpopularnijih live chat usluga dostupnih korisnicima programa WordPress. Lako se instalira zahvaljujući posebnom WordPress dodatku koji je dostupan besplatno sa službene stranice. Zopimovi okviri za razgovor nalaze se među najelegantnijim koje ćete pronaći, s prekrasnim, prilagodljivim izgledima i temama.
Da biste odgovorili na poruke posjetitelja, jednostavno pristupite vanjskoj nadzornoj ploči Zopim - ako želite pristupiti chatovima u pokretu, možete instalirati i namjensku aplikaciju za Android ili iPhone. Nadzorna ploča je prepuna vitalnih mjernih podataka koji vam omogućuju pregled performansi chatova, praćenje povijesti chata i upoznavanje posjetitelja u stvarnom vremenu.
Besplatna pretplata pomoću usluge Zendesk Chat dopušta jednom agentu za razgovor da rukuje neograničenim razgovorima, iako je ograničen samo na jednu. Ako je vaša web-lokacija mala, ovaj dodatak za čavrljanje uživo može biti dovoljan.
Međutim, ako želite nadograditi, premium pretplata počinje od 11,20 USD / mjesečno. To također otključava dodatne dodatne značajke kao što su okidači za chat - pokretači razgovora omogućuju određivanje određenih uvjeta za automatsko pokretanje okvira za chat, primjerice ako je posjetitelj zaglavljen na stranici dulje od minute.


4. Tidio Live Chat
Tidio Live Chat je jedan od najjednostavnijih dodataka za chat uživo kako biste se pokrenuli i pokrenuli - jednostavno aktivirajte dodatak i spremni ste za pokretanje. Okviri za razgovor dolaze u tri dizajna, koji mogu biti u potpunosti prilagođeni boji kako bi odgovarali vašem brandingu.
Razgovori se obrađuju na kartici Tidio Chat, kojoj se pristupa izravno s vaše WordPress nadzorne ploče. Također možete upravljati chatovima instaliranjem namjenske radne površine, iOS-a ili aplikacije za Android. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete razgovarati, izvanmrežne poruke šalju se izravno u pristiglu poštu. Isto tako, ako posjetitelj napusti chat, možete nastaviti razgovor putem e-pošte. Besplatna verzija programa Tidio omogućuje vam da otvorite jedan agent i jedan razgovor, bez drugih ograničenja. Dodatni agenti se dodaju od $ 12 / mjesečno, što također omogućuje neograničene istodobne razgovore i automatske poruke.


5. Live Chat Unlimited

Ako naiđete na mjesečnu naknadu s live pluginovima, ne gledajte dalje od Live Chat Unlimited. Dostupan je od CodeCanyona uz naknadu od 75 USD. Razgovori se u potpunosti rješavaju s WordPress nadzorne ploče - idealno ako provodite većinu dana prijavljeni. Okviri za chat su jednostavni, ali učinkoviti, s dvije boje koje možete prilagoditi. Možete voditi neograničen broj razgovora u bilo kojem trenutku, a više operatora može odgovoriti na isti upit. Ako su svi operatori izvan mreže, okvir za chat zamjenjuje se obrascem za kontakt, tako da posjetitelji mogu izravno postaviti pitanja putem e-pošte.


6. Formilla Live Chat
Formilla je izvrsno freemium live chat rješenje. Ako vaša web-lokacija ima skromne podatke o prometu, možete isprobati besplatno Formilla - besplatni paket omogućuje jednog agenta, jedan istodobni chat i do 30 ukupnih razgovora / mjesečno, a sve se obrađuju putem Formilla sučelja. Za one koji traže dodatke za chat uživo koji mogu podnijeti glasnoću, 30 razgovora / mjesečno neće biti dovoljno za sve, pa će vas većina trebati nadograditi. Za jednog agenta koji radi s neograničenim brojem razgovora morat ćete odvojiti pristupačan $ 11.99 / mjesec.
Premium korisnici mogu pristupiti chatovima putem Android ili iOS aplikacija, kao i Formilla sučelja. Premium korisnici također mogu imati koristi od prilagodljivih chat kutija i praćenja posjetitelja u stvarnom vremenu. Tu su i ostale impresivne značajke uključuju proaktivni chat, offline forme e-pošte i queues za razgovore kada su operatori zauzeti rukovanjem drugim upitima.


7. Pure Chat
Pure Chat je jedan od omiljenih live chat dodataka zbog lijepih chat kutija koje gradi. Bilo koji dio okvira za chat može se prilagoditi, s neograničenim bojama, privlačnim animacijama i prilagođenim slikama. Osim oku bombon, Pure Chat je također vrlo sposoban live chat alat. Funkcionalnost uključuje moćnu analitiku, upravljanje višestrukim chatom i proaktivne aktivacije razgovora.
Također možete zakazati kada je live chat funkcija na mreži - a izvanmrežno, vaš live chat okvir pretvara se u obrazac za prijavu za bilo koji MailChimp popis e-pošte.
Besplatna verzija programa Pure Chat odobrava do 15 razgovora / mjesečno. Ako želite više od toga, planovi počinju od 15 $ / mjesečno, što uključuje tri korisnika i neograničene razgovore. Razgovori se obrađuju putem nadzorne ploče Pure Chat ili mobilnih aplikacija.


8. WP Live Chat Support - WP Live Chat podrška
Konačno, imamo WP Live Chat Support plugin, jedini potpuno besplatan izbor na današnjem popisu najboljih live chat dodataka za WordPress - iako možete otključati dodatne značajke nadogradnjom na Pro verziju za 39,95 USD. Dodatak se isporučuje sa šest unaprijed definiranih skinova u okviru za chat, koji se mogu dodatno prilagoditi sadržaju vašeg srca. Također možete odabrati gdje su okviri za razgovor prikazani na zaslonu, a posjetitelji će ga moći povući na neko prikladnije mjesto.
Svi razgovori se obrađuju putem intuitivne nadzorne ploče. Najbolje od svega, nikada nećete morati potrošiti ni deset centi, jer besplatna verzija daje neograničen broj istovremenih razgovora!

<< Go back to the previous page

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !

FREE ONLINE CHAT ROOMS