Chatajte sa prijateljima iz Hrvatske i balkana. Odaberi svoju pričaonicu i kreni na HOT CHAT webistes! #www.hotchathr.com - guest chatrooms without registration @www.hotchathr.com & free random alternative dating chat rooms online
scroll down & select chatrooms @www.hotchathr.com

HOT CHAT HR


www.hotchathr.com CHAT.HR CHAT BALKAN KRSTARICA CHAT BOSNA #www.hotchathr.com#mobilechatrooms, #chatmobile, #mobichat MOBILE CHAT ROOMS CHATIB.us CHATIW.com CHATKARO www.hotchathr.com


Najbolji Live Chat Software Za Web Stranicu

Najbolji Live Chat Software Za Vašu Web Stranicu

Koje je najbolje rješenje za chat uživo?

Najbolje live chat rješenje je Freshchat, koji nudi svu moć moderne komunikacije preko kanala za sve vaše potrebe prodaje, marketinga ili korisničke podrške. Nova metoda pomoću koje tvrtke komuniciraju s posjetiteljima web-lokacije, live chat softver pomaže potencijalnim klijentima u njihovim odlukama o kupnji tijekom obilaska web-lokacija. Također se koristi u pružanju podrške kupcima za već kupljene proizvode. Ovaj alat za automatizaciju uvelike je promijenio način na koji tvrtke pružaju korisničku podršku, značajno smanjujući vrijeme odgovora agenta za podršku.

Sve više i više velikih web-mjesta usvajaju live chat softver kao sredstvo za pružanje podrške. Ali to ne znači da je live chat softver primjenjiv samo na velike dečke. Čak i mala i srednja poduzeća mogu iskoristiti prednosti koje nudi rješenje.

U ovom članku, ovo je pogled na 20 najboljih live chat softverskih rješenja trenutno na tržištu. Usredotočeni smo na njihove značajke, pogodnosti i cijene te što mogu učiniti kako bi pomogli vašem poslovanju. Očekuje se da će opisi softvera pružiti perspektivama saznanja o tome što tražiti u takvim rješenjima prije nego što se obavežu za uslugu. Imajte na umu da smo jednostavno naveli dvadeset rješenja za koje smatramo da nude vrhunsku kvalitetu za svoje korisnike, a poredak na popisu ne znači nužno da je jedno rješenje bolje od drugog. Evo naših odabira:

Freshchat, Zendesk, LiveChat, Zoho SalesIQ, Zoho Desk, LiveAgent, LiveEngage, ProProfs Chat, Intercom, HipChat, Smartsupp, Olark, HappyFox Chat, TeamSupport, Hitsteps, Comm100, REVE Chat, SnapEngage, Kupnja, Hybrid.Chat

Za razliku od rane live chat tehnologije, koja je zahtijevala lokalnu instalaciju i skupo održavanje, današnja rješenja za chat uživo uključuju kopiranje nekoliko redaka koda koje dobavljač stavlja i stavlja ih na web-lokaciju. Proces je relativno jednostavan i ne zahtijeva da se postigne tehnološka pamet. Live chat softverska rješenja povećavaju iskustvo korisnika kroz korištenje widgeta za chat uživo. Ovi widgeti imaju niz funkcija, od kojih je najistaknutiji što može obavijestiti posjetitelje o prisutnosti mrežnog operatora. Posjetitelj treba samo kliknuti na sliku da bi pokrenuo razgovor. Korisnici mogu odgovoriti na zahtjeve za chat i pratiti posjetitelje web-lokacije putem konzole za chat koju nude dobavljači ili aplikacije drugih proizvođača, kao što su Skype, Google Talk ili Pidgin. Takvo rješenje može se postaviti i za pokretanje proaktivnih razgovora u ime besplatnih chat agenata. S proaktivnim chatovima korisnici mogu odabrati da klijent klijenta za razgovor nestane ili se pretvori u kontaktni obrazac u nedostatku mrežnog agenta. Korisnici također mogu kreirati konzervirane poruke, koje obično dolaze u obliku fraza koje pozdravljaju korisnike i pozivaju ih na razgovor.

Ove funkcionalnosti i još značajnije pridonose obogaćivanju korisničkog iskustva. To je razlog značajnog povećanja broja organizacija koje koriste live chat softver u korisničkoj podršci. Zapravo, globalno tržište softvera za chat uživo doživljava rast od CAGR od 7,98% i očekuje se da će do 2020. godine dosegnuti 819,2 USD. Taj rast se također vidi iz povećane potrebe za poboljšanjem upravljanja odnosima s kupcima, poslovnim područjem. gdje se softver ističe.

Tržište za live chat softver je kategorizirano u šest glavnih segmenata: maloprodaja i e-trgovina, putovanje i ugostiteljstvo, IT i konzalting, telekomunikacije i farmaceutska industrija, s time da prva tri sektora ostaju prva tri korisnika rješenja.
FRESHCHAT
Freshchat, moderna živa komunikacijska platforma, koja pomaže tvrtkama da iskoriste svoje razgovore s klijentima bez obzira na to radi li se o korisničkoj podršci, prodaji ili marketingu. Sadrži poznato sučelje, iskustvo samoposluživanja, robusnu suradnju s timom, sveobuhvatna izvješća i analitiku te besprijekorne integracije u rješenje platforme za chat uživo.

Trgovci, timovi za podršku i prodaju u mnogim industrijama, kao što su SaaS tvrtke, e-trgovina i web-lokacije za putovanja, između ostalog, mogu koristiti softver. Pruža klijentima trenutačno, kontinuirano i omnichannel iskustvo tijekom cijelog njihovog životnog ciklusa. Neke od njegovih glavnih značajki uključuju kanale poruka, neograničene kontakte, timski widget, događaje i korisničke profile, te kampanje, među ostalima. Dostupni na uređajima sa sustavom iOS i Android, vi i vaš tim možete ostati povezani s klijentima na bilo kojem mjestu u bilo kojem trenutku pomoću bilo kojeg uređaja.

Softver je uključen u kolekciju poslovnih rješenja u Freshworks-u koji koriste mnoge tvrtke širom svijeta, uključujući vrhunske marke Hugo Boss, Toshiba, Cisco, Honda, The Atlantic i QuizUp.

Ona pretvara vaše vode u kupce. U međuvremenu, botovi su dostupni kako bi se kvalificirali i uključili proaktivno. Softver ne samo da vam pomaže iskoristiti iskustvo korisničkih usluga, već vam može pomoći i povećati prodaju tako što ćete dati relevantan kontekst za bržu prodaju. Moći ćete se uključiti, zadržati i ponovno uključiti korisnike unutar proizvoda s kampanjama, kao i kategorizirati razgovore na kanale temeljene na temama kako bi poruke bile kontinuirane i dostupne.

Uz Freshchat, dobivate značajke poslovnog razreda u malim poslovnim paketima. Zapravo, prvi od četiri plana nudi se potpuno besplatno za tim od 10 aktivnih članova. Ovdje se možete jednostavno prijaviti za besplatnu probnu verziju programa Freshchat.
ZENDESK
Zendesk vam pomaže ubrzati proces podrške korisnicima i poboljšati ocjenu zadovoljstva kupaca. Koristi bogate prikupljene podatke u sadržaj koji vodi ciljanju zainteresiranih kupaca i tržišta. Skalabilan je i idealan za slobodnjake, mala poduzeća, srednja poduzeća i velika poduzeća.
Njegovi robusni alati uključuju upravljanje ulaznicama, automatizirane razgovore, screencasting i forume. Štoviše, Zendesk sučelje je gladak, čist i energizirajući sa svim potrebnim naredbama koje su lako dostupne agentima. To radi pravo iz kutije i nema naprednih tehničkih vještina je potrebno za rad.
Jedna od njegovih jedinstvenih značajki je screencasting. Kroz njega korisnici mogu snimiti videozapise svojih zaslona tako da agenti mogu u potpunosti razumjeti pogreške i zabrinutosti. Agenti također mogu dijeliti datoteke i fotografije kako bi korisnicima olakšali primjenu rješenja. Zendesk također pruža okvire za bržu podršku utemeljenu na znanju.
Zendesk se integrira s brojnim aplikacijama drugih proizvođača, kao što su FreshBooks, MailChimp, Shopify i WordPress. Također ima aplikacije za Android i iOS uređaje. Cijena je bazirana na agentima i dostupna je na tržištu za samo 5 USD po agentu / mjesecu.
Možete provjeriti njegove alate i značajke bez troškova kada se prijavite za besplatnu probnu verziju Zendesk-a.

Stavljajući premiju na kontekst i sada uključuje napredni motor umjetne inteligencije (AI-Zia), dostupnost Zoho tržnice i standardizaciju procesa koja je bitna za organizaciju u vidu stalnog rasta i širenja, Zoho Desk ima za cilj biti sve-u-jednom alat za rješavanje bilo kakve potrebe za komunikacijom s kupcima i interakcijom.

Zia, ugrađena proširena inteligencija u sustavu, daje vam mogućnost otkrivanja i mjerenja osjećaja i anomalije na temelju ponašanja korisnika. To je značajan napredak u određivanju psihologije klijenata, onaj koji bi mogao činiti čuda u rukama oštrog agenta. I ne samo to, Zia može poslužiti i kao diskretan trener u pozadini, pomažući agentima i klijentima da brzo i učinkovito riješe probleme prema zahtjevima klijenta.
ZOHO DESK
Zoho Desk koji se nudi na Zoho Marketplace-u znači da svaki posao sada može uključiti ključne funkcije Zoho Deska u svoje odredišne ​​stranice i web stranice, naoružavajući ih alatima koji će najbolje upravljati i potencijalnim klijentima i klijentima. Aplikacija je potpuno prilagodljiva, što korisnicima daje prostor da stane Zoho Desk u postojeći sustav.

Značajka standardizacije procesa, koju Zoho naziva nacrt, alat je koji će pomoći širenju tvrtki upravljati disciplinom u više podružnica, ureda, regija gotovo u cijelom svijetu. Svrha mu je pružiti dosljednost i predvidljivost ključnim procesima.

LIVECHAT

LiveChat je online chat i help desk alat koji možete staviti na svoje web stranice kako bi pružili podršku i usluge u stvarnom vremenu vašim klijentima i posjetiteljima. Ona dolazi s tri glavne komponente - web-based chat prozor, web-based control panel, i operater aplikacija. Nudi mogućnosti višestruke platforme koje omogućuju prijavu i razgovor s posjetiteljima putem stolnih i mobilnih uređaja kako bi vam pomogli u prodaji i marketingu na mreži, web-analizi i zahtjevima za njegu ili podršku korisnicima.

Platforma omogućuje vama i vašem timu da razgovarate s klijentima i potencijalnim kupcima u stvarnom vremenu izravno na svojim web-lokacijama. dolazi s nizom funkcija koje uključuju ne samo chat, već i prodaju karata, angažman klijenata, integraciju treće strane, dijeljenje datoteka, raspoređivanje poslova, napredno izvješćivanje, višestruko brendiranje, sigurnost podataka, geo-označavanje, zajedničko pregledavanje, ankete o chatu i više.

Nadalje, omogućuje praćenje prometa na web-mjestu u realnom vremenu, nadzorne ploče i statistiku, analizu učinkovitosti i prilagođena / standardna ili interaktivna izvješća. LiveChat također nudi intenzivnu integraciju s desecima drugih aplikacija i platformi, proširujući funkcionalnost softvera na e-trgovinu, prodaju, CRM, e-mail marketing, upravljanje sadržajem, računovodstvo i analitiku.

Dobavljač nudi veliku besplatnu probnu verziju koja vam omogućuje da isprobate sve ključne značajke. Možete se jednostavno prijaviti za LiveChat besplatnu probnu verziju.

Alat osmišljen za praćenje posjetitelja web-lokacije i pružanje podrške za chat uživo, Zoho SalesIQ je namijenjen malim i velikim organizacijama. Sposoban je poboljšati angažman kupaca dok prikuplja statističke podatke. Softver prikazuje više vrsta podataka, uključujući ponašanje web-lokacije, učestalost posjetitelja i lokaciju. Njegova korisnička podrška i funkcionalnost prodajne inteligencije eliminiraju potrebu za aplikacijama trećih strana, što rezultira uštedama troškova korisnika.

Zoho SalesIQ integrirani alati za produktivnost i softver treće strane omogućuju prijenos podataka, olakšavajući uvoz i vađenje informacija. Isto tako kategorizira i pohranjuje te podatke za buduću uporabu. Pomoću namjenskih Android i iOS aplikacija sustavu se može pristupiti s gotovo svakog mobilnog uređaja.

Platforma može pokrenuti prodaju tvrtke jačanjem marketinških strategija. Takvo se postiže procjenom podataka o klijentima i njihovom primjenom u marketinškim prilagodbama. Pomaže tvrtkama da se nose s potencijalnim kupcima tako što mogu brzo odgovoriti na njihove upite. Ta se pitanja pretvaraju u korisne indikatore prodajne inteligencije, koji se mogu koristiti kao osnova za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Integracija alata sa Zoho CRM omogućuje korisnicima pregled prethodnog ponašanja korisnika, koji se mogu koristiti u poboljšanju marketinških kampanja. Konačno, softver nudi personaliziranu značajku razgovora, koja se može koristiti za dijeljenje ponuda i promocija te korisničku podršku. Ako najprije želite isprobati softver, to možete učiniti pomoću besplatnog probnog plana koji nudi dobavljač.

Rješenje za podršku korisnicima koje integrira više kanala u jednu platformu, LiveAgent je san svakog upravitelja korisničkih usluga. Riječ je o jednostavnom i intuitivnom softveru s vrlo pristupačnim alatima koji omogućuju korisnicima prvi put da steknu majstorstvo sučelja u vrlo kratkom vremenu. To je odstupanje od standardnih službi za pomoć koje su zloglasne za vođenje, pogotovo kada se radi o velikim količinama klijenata. Ako želite prvo testirati softver, dostupan je besplatni probni plan. Možete se jednostavno prijaviti za besplatnu probnu verziju LiveAgenta ovdje.

Budući da je klijentski orijentirana platforma, LiveAgent osigurava čak i najmanjim korisnicima 24/7 podršku. To se odnosi i na licence na licu mjesta, pri čemu se problemi obično rješavaju unutar jednog dana. Kako bi se upotpunila ova značajka, pruža se prijeko potrebna povratna informacija jer dobavljač ima vlastite predstavnike, što ubrzava rješavanje problema.

Čak iu odsutnosti mrežnog agenta za chat, LiveAgent može pružiti izvrsnu podršku uz pomoć korisničkog portala gdje klijenti mogu dobiti potrebne informacije. To eliminira potrebu za pregledom ulaznica jer su svi podaci spremljeni i pravilno kategorizirani. Agenti koji imaju ograničeno znanje o specifičnim problemima klijenata i dalje im mogu pomoći jer je sustav opremljen robusnim funkcionalnostima za chat i upravljanje.
LIVEAGENT
LiveAgent je prilagodljiv tako da tvrtke bilo koje veličine mogu birati između različitih opcija, omogućujući im da uzmu samo ono što im je potrebno. Osim toga, omogućuje organizacijama da uštede novac tijekom niskih sezona omogućujući im da se vrate na osnovni plan, koji počinje podrškom e-pošte i izdavanjem karata. To se može nadograditi ovisno o potrebama korisnika, kao što je uvođenje chatova uživo na njihovim web-lokacijama i tako dalje.

Ono što je dobro za platformu je da dodatne licence nisu potrebne u slučajevima kada tvrtka ima više web-lokacija. LiveAgent može biti ugrađen u različite web-lokacije, a korisnici mogu stvoriti različite gumbe za chat, obrasce za kontakt ili bazu znanja. S ovom mogućnošću softver upravlja svim kanalima podrške pomoću jedne licence.

Iako se pokazalo da je rješenje jednako sigurno kao što je moguće, dobavljač još uvijek daje korisnicima mogućnost ugošćavanja LiveAgenta na vlastitim web-lokacijama pomoću samostalne aplikacije. Na taj način vlasnici tvrtki daju mir u smislu tehnološke sigurnosti.

LiveAgent je doista jedinstveno rješenje za potrebe korisničke podrške poduzećima, zbog čega je dosljedno zadržao vodeću poziciju na tržištu. Ovo je svakako vrijedno provjere.

Vodeća platforma za razgovor i razmjenu poruka, LiveEngage temeljen na oblaku, učinkovito smanjuje troškove povezane s brigom za korisnike za čak 48%. Omogućuje korisnicima da komuniciraju s potrošačima koristeći svoj izbor kanala. Slično tome, korisnici mogu lako doći do poduzeća u bilo kojem trenutku koristeći rješenje. Klijenti su istovremeno informirani kada će dobiti odgovor. Odabrani kupci mogu uputiti hitne upite, a neki se mogu brzo smjestiti. To se postiže jednostavnim slanjem SMS-a u kojem ih se obavještava da im se prva opcija dostavlja.

Softver se može koristiti s bilo kojim preglednikom i ne zahtijeva kompliciranu instalaciju jer je potrebno samo četiri minute za postavljanje. Korisnici mogu raditi sa sustavom s bilo kojeg mjesta, omogućujući im da dobiju upozorenja o dolaznim porukama. Klijentima se može pomoći u ispunjavanju obrazaca jednostavnim otvaranjem sigurne Cobrowse sesije. Podaci o klijentu prikazuju se zajedno s razgovorom. Što je još važnije, performanse podrške mogu se mjeriti u stvarnom vremenu koristeći brojne KPI-jeve.

Korisnici mogu obrađivati ​​podatke o klijentima pomoću izvješća i analitike platforme. Sustav je sposoban filtrirati informacije tako da korisnici dobivaju samo ono što im je potrebno. Nema potrebe tražiti podatke jer se automatski isporučuju nakon prijave korisnika. Ova funkcija također omogućuje agentima da vide svoje KPI metrike u stvarnom vremenu dok razgovaraju s klijentima. Menadžeri mogu vidjeti iste, koristeći podatke kako bi poboljšali svoje uloge.

Sigurnost podataka o klijentima je među najboljima jer LiveEngage ima više od 15 godina iskustva u pružanju usluga u oblaku. Uz platformu, bodovanje zadovoljstva kupaca je automatsko, u suštini ukidanje anketa. Smislioan rezultat ocjene povezanosti aplikacije mjeri vezu između robnih marki i kupaca, analizira interakciju potrošača s markom i donosi nepristrane i točne rezultate zadovoljstva kupaca.

U realnom vremenu uživo chat rješenje, ProProfs Chat može se lako integrirati u bilo koju poslovnu web-lokaciju, što agentima omogućuje brzu interakciju s posjetiteljima web-lokacije. Aplikacija može značajno povećati prodaju omogućujući tvrtkama da poboljšaju komunikaciju s klijentima kako postojećim tako i potencijalnim.

Pomoću softvera osoblje za podršku može pomoći korisnicima s upitima o proizvodima i problemima u sprečavanju takvih problema da negativno utječu na odluke kupaca. To se postiže pomoću mogućnosti ProProfs Chat-a da pregledava poruke korisnika prije nego što ih se čak pošalje i vidi što traže na web-lokaciji. Također, korisnici mogu osmisliti unaprijed pripremljene poruke i pozdrave dostupne iz biblioteke predložaka.

Platforma se može brzo integrirati u bilo koju poslovnu web-lokaciju, a za postavljanje je potrebno samo nekoliko minuta. Potrebno je samo kopirati ProProfs Chat kod i ugraditi ga u web-stranicu. Može se izvoditi na bilo kojem pregledniku kao i na operacijskom sustavu i može se pristupiti s bilo kojeg uređaja, uključujući iPhone, Mac i Windows. Obrazac za pred-chat koji dolazi sa sustavom korisnicima omogućuje dobivanje korisničkih podataka koji se mogu koristiti za daljnje poboljšanje baze klijenata tvrtke. Potpornim agentima je također dopušteno slanje poziva na chat kako bi se pomoglo angažiranju kupaca, a da bi im se dalo smjernice tijekom cijelog procesa kupnje. Dobavljač također nudi besplatan plan probne verzije softvera.

INTERCOM LIVE CHAT
Live chat aplikacija koja je korisna u pretvaranju posjetitelja u korisnike koji plaćaju, Intercom Live Chat ima mogućnost angažiranja posjetitelja ili svakoga tko koristi tu aplikaciju za tu uslugu. Pomoću softvera agenti za korisničku podršku mogu odgovoriti na upite putem SMS-a, razgovora ili e-pošte. Sposoban je pratiti događaje i prilagođene podatke kako bi korisnicima omogućio dobivanje potencijalnih klijenata.

Pregledi stranica mogu se pratiti pomoću metapodataka događaja. Koristeći rješenje, moguće je dodavanje vodstva tvrtkama, sve što je potrebno je slanje informacija o tvrtki. Korisnicima je dopušteno ručno pretvoriti vodstvo u korisnika kada je to potrebno, dok opcija unutar softvera omogućuje agentima da šalju automatske poruke vašem posjetitelju u pravo vrijeme.

Ono što je sjajno u aplikaciji je da automatski sprema korisničke podatke, omogućujući tvrtkama da ih lako grupiraju i naknadno im pošalju poruke. Korisnički podaci uključuju adrese e-pošte, posjete web-lokacijama, vremenske zone i društvene profile. Rješenje je sposobno za višejezičnu podršku, uključujući engleski, francuski i njemački jezik, a sustav automatski prepoznaje jezik posjetitelja.

Glasnik se može prilagoditi unutar platforme, čime se tvrtkama omogućuje pružanje prave podrške odabranim korisnicima. Veze proizvoda mogu biti dodane u glasniku dok se također može stvoriti prilagođeni pokretač aplikacije iOS i Android. Korisnički podaci mogu se izvesti iz Intercom Live Chata, dok se korisnički podaci mogu uvesti iz CSV MailChipa i Mixpanela izravno na Intercom račun. Takve se informacije mogu ažurirati u stvarnom vremenu, dok se za neke korisnike mogu osigurati dodatne značajke.

HIPCHAT
HipChat je live chat softver posebno stvoren za korištenje u komunikaciji poslovnog tima. Dolazi s mnoštvom funkcionalnosti kao što su grupni i privatni chat, dijeljenje datoteka, video pozivi i dijeljenje zaslona. Rješenje se neprimjetno integrira s vodećim poslovnim platformama, omogućujući korisnicima da ga koriste sa svojim trenutnim sustavima. Podržava vodeće operativne sustave, uključujući Mac, Windows, iOS, Android i Linux. Softver ima web-baziranu verziju, za one koji se žele odreći napornih instalacija.

Pomoću mobilnog povezivanja softvera poslovni timovi mogu se povezati i surađivati ​​bilo kada i bilo gdje. One mogu prilagoditi upozorenja za ažuriranja i propuštene poruke. Obavijesti uključuju in-app, e-poštu, tekst i mobilni push. Sigurnost platforme je također vrijedna pažnje. HipChat nudi siguran pristup gostu, štiteći podatke o klijentima u svakom trenutku uz korištenje 256-bitne SSL enkripcijske sigurnosti. Uz softver, korisnici su sigurni da su svi razgovori i vitalne informacije sigurni od znatiželjnih očiju.

<< Go back to the previous page

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !

FREE ONLINE CHAT ROOMS