Chatajte sa prijateljima iz Hrvatske i balkana. Odaberi svoju pričaonicu i kreni na HOT CHAT webistes! #www.hotchathr.com - guest chatrooms without registration @www.hotchathr.com & free random alternative dating chat rooms online
scroll down & select chatrooms @www.hotchathr.com

HOT CHAT HR


www.hotchathr.com CHAT.HR CHAT BALKAN KRSTARICA CHAT BOSNA #www.hotchathr.com#mobilechatrooms, #chatmobile, #mobichat MOBILE CHAT ROOMS CHATIB.us CHATIW.com CHATKARO www.hotchathr.com


Najbolji Live Chat Softverski Alati

Najbolji Live Chat i Softverski Alati

Način na koji komuniciramo s ljudima mijenja se, kako u osobnom tako i u profesionalnom životu. Kada šaljemo tekstualne poruke prijateljima i e-poštom kolegama, očekujemo brz odgovor. Bez obzira na to jeste li trenutačni suradnik ili razgovarate s korisničkom podrškom na našoj omiljenoj web-lokaciji, često dobivamo odgovor gotovo odmah.

Ne bi li bilo sjajno da se Vaš prodajni tim na sličan način poveže s potencijalnim klijentima?

Bez obzira u kojoj fazi životnog ciklusa prodaje, 82% potrošača ocjenjuje "trenutni" odgovor kao važan ili vrlo važan ako ima pitanje prodaje. Live chat softver omogućuje prodavačima interakciju s posjetiteljima web-mjesta dok istražuju sadržaj ili istražuju proizvode.

Osim toga, mnoge live chat softverske opcije integriraju se s CRM bazama podataka, a kontaktni podaci i transkripti mogu se objediniti. Te se informacije mogu upotrijebiti za pretvaranje izgleda klijenata i informiranje poslovnih odluka među odjelima (npr. Prodaja, marketing i uspjeh korisnika).
Besplatno preuzimanje: predložak plana prodaje

Može li vaša tvrtka imati koristi od softvera za chat uživo? Ako je tako, evo nekih od najboljih alata za chat na tržištu, predstavljenih bez određenog redoslijeda.

Najbolji softver za chat uživo:

    Interfon
    HubSpot Live Chat
    LiveChat
    zanošenje
    PureChat
    SnapEngage
    Olark
    Bold360
    LivePerson
    ZenDesk Chat
    ClickDesk
    Userlike
    Smartsupp
    Acquire.io

1. Interfon

Intercom je kreirao softver za chat posebno za prodaju. Možete usmjeriti put do određenih prodavača, nastaviti slati poruke putem e-pošte i ciljati kontakte njihovim ponašanjem pri pregledavanju. Osim toga, integrira se sa softverom kao što su Slack, Zoom, HubSpot i drugo.

Cijena: osnovno, od 87 $ / mjesečno; Pro, od 153 $ / mjesečno; Premium, razgovarajte s Intercomom

2. HubSpot Live Chat

Ovaj alat za chat omogućuje vam brzo i jednostavno komuniciranje s posjetiteljima. Budući da je tako čvrsto povezana s HubSpot CRM-om, točno ćete znati s kim razgovarate i njihovu povijest, bez obzira je li to perspektiva, dugogodišnji klijent ili novi kontakt. Dolazni chatovi uživo upravljaju se u Razgovoru, besplatnoj poštanskoj pošti za suradnju koju cijela tvrtka može koristiti za suradnju na dolazne poruke. Ponude, ulaznice i još mnogo toga mogu se isplatiti iz razgovora uživo, a transkripti se pohranjuju u zapis kontakta u CRM-u.

Cijena: Live chat je uključen u Free HubSpot CRM

3. LiveChat

LiveChat će vam pomoći pretvoriti posjetitelje web stranice u kvalificirane vođe. Na primjer, jedan od klijenata vidio je povećanje stope pretvorbe za 1000% za kontakte koji su koristili live chat u usporedbi s onima koji nisu. Ključne značajke LiveChat-a uključuju transkripte i arhive razgovora, višejezični chat i izradu izvješća.

Cijena: Starter, 16 USD / mjesec po sjedištu; Tim, $ 33 / mjesečno po sjedištu; Posao, $ 50 / mjesečno po sjedištu; Enterprise, $ 149 / month po mjestu

4. Drift

Drift je chat softver koji vam omogućuje automatiziranje dijelova chat procesa. Upotrijebite LeadBot za kvalificiranje potencijalnih klijenata, sastanke za pomoć u knjigama i brže pretvorbe.

Cijena: Besplatno, $ 0; Standardni, $ 50 / mjesec; Pro, $ 500 / mjesec; Tvrtka, 1500 dolara godišnje; Enterprise, 5000 $ godišnje

5. PureChat

Razgovarajte s osobama dok posjećuju vašu web-lokaciju. Počnite besplatno s neograničenim razgovorima i povijesnim transkriptima razgovora. Može se prilagoditi kako bi odgovarao Vašoj robnoj marki i omogućuje spremne odgovore tako da možete brzo odgovoriti posjetiteljima.

Cijena: Besplatno, $ 0; Pro, 79 dolara mjesečno

6. SnapEngage

SnapEngage se integrira s različitim CRM bazama podataka i razgovori se mogu upravljati iz mnogih kanala npr. Facebook Messenger, WeChat i Tweet-to-Chat preko HootSuite. Jedinstvena značajka SnapEngage je da je HIPAA usklađen, tako da je sigurno za medicinske tvrtke koji obrađuju informacije o pacijentu.

Cijena: Essentials, od $ 16 / mjesečno po korisniku; Profesionalno, od 26 USD / mjesečno po korisniku; Enterprise, od $ 40 / mjesečno po korisniku

7. Olark

Olark vam pomaže da prilagodite poruke razgovora tako da vidite koju je stranicu kontakt pregledao i povlačite prethodne razgovore ako su prije čavrljali. Dodajte alat za razgovor na određene stranice i on može automatski poslati ciljanu poruku na temelju stranice koju posjetitelj pregledava. Osim toga, integrira se s popularnim poslovnim softverom i platformama.

Cijena: $ 17 / mjesečno po agentu; $ 15 / mjesečno po agentu (naplaćuje se godišnje); $ 12 / mjesečno po agentu (naplaćuje se svake 2 godine)

najbolji live chat software

8. Bold360

Bold360 je drugi davatelj softvera za chat koji integrira A.I. u svojim procesima razgovora. Osim toga, možete povećati stjecanje korisnika pomoću personaliziranog angažmana.

Cijena: Zatražite ponudu od Bold360

9. LivePerson

Ovaj chat softver pomaže vam doći do perspektive putem kanala kao što su SMS, WhatsApp i Facebook Messenger. Također nudi alat pod nazivom BotStudio koji pojednostavljuje kreiranje botova s ​​unaprijed pripremljenim botovskim predlošcima.

Cijena: Zahtijeva citat iz LivePerson

10. ZenDesk Chat

Nekada poznat kao Zopim, Zendesk Chat je prilagodljiv chat alat koji se integrira izravno sa Zendesk i drugim popularnim softverom. I nudi robusnu analitiku za chat kako bi prodajni timovi prepoznali probleme i ocijenili izvedbu agenta.

Cijena: Lite, od $ 0; Tim, od $ 14 / mjesečno po agentu; Profesionalno, od 29 $ / mjesečno po agentu; Enterprise, 59 dolara mjesečno po agentu

 

 

 


11. ClickDesk

Jedinstvena značajka ClickDesk-a je da uključuje i glasovni i videochat. Posjetitelji mogu čak započeti chat s interaktivnih karata. I ankete prije chata pomažu vam prikupiti vrijedne kontaktne informacije.

Cijena: Besplatno, $ 0 za 10 korisnika; Lite, 14,99 USD / mjesec; Pro, 24,99 USD / mjesec; Enterprise, 39,99 $ mjesečno


12. Korisnički chatovi

Korisnički chatovi prilagođeni prodavačima stvaraju personalizirane razgovore i omogućuje kontaktima pružanje povratnih informacija o usluzi i značajkama. Kada osoba dostavi svoju adresu e-pošte, alat za razgovor pretvara anonimne posjetitelje u kontakte pomoću pametnog profila.

Cijena: Počnite s besplatnom probnom verzijom


13. Smartsupp

Jedinstvena značajka Smartsuppa je njegov live chat s video snimanjem. Integrira se s platformama kao što su WordPress i Shopify. Osim toga, možete pratiti utjecaj chat razgovora s uslugom Google Analytics.

Cijena: Besplatno zauvijek


14. Acquire.io

Acquire je višekanalna platforma za razmjenu poruka s zajedničkim pregledavanjem i chatom uživo. Botovi brzo pomažu novim korisnicima i brzo odgovaraju na uobičajena pitanja, chat uživo olakšava brzu, personaliziranu podršku, a upravljanje profilima omogućuje eskalaciju određenih razgovora s korisnicima.

Cijena: Standardna, 25 USD mjesečno, naplaćuje se godišnje; Tim, 300 USD mjesečno, naplaćuje se godišnje; Enterprise, kontakt za određivanje cijena

Live chat softver omogućuje prodavačima da se uključe s posjetiteljima web-mjesta u realnom vremenu, odgovore na njihova pitanja i nadamo se da će ih premjestiti u sljedeću fazu prodajnog procesa.

HOTCHATHR - nova chat stranica za chatanje i upoznavanje. Jer chatanje je hit!

<< Go back to the previous page

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !

FREE ONLINE CHAT ROOMS