Chatajte sa prijateljima iz Hrvatske i balkana. Odaberi svoju pričaonicu i kreni na HOT CHAT webistes! #www.hotchathr.com - guest chatrooms without registration @www.hotchathr.com & free random alternative dating chat rooms online
scroll down & select chatrooms @www.hotchathr.com

HOT CHAT HR


www.hotchathr.com CHAT.HR CHAT BALKAN KRSTARICA CHAT BOSNA #www.hotchathr.com#mobilechatrooms, #chatmobile, #mobichat MOBILE CHAT ROOMS CHATIB.us CHATIW.com CHATKARO www.hotchathr.com


Najbolji Live Chat Softver Za Web Stranice

Najbolji Live Chat Softver Za Web Stranice - Najbolji Live Chat Software za mala poduzeća, najbolji primjeri

Best Live Chat Software For Websites

Jeste li znali da više od 67% korisnika na eCommerce web stranicama napušta svoja kolica bez provjere? Kupci žele da se na njihova pitanja odgovori odmah, a svaka neizvjesnost s njihovom kupnjom može rezultirati gubitkom prodaje. (-www.hotchathr.com- best live chat software for websites)

Korištenje softvera za podršku uživo omogućuje vam da odmah odgovorite na pitanja korisnika i pretvorite ih u korisnike koji plaćaju. U ovom članku podijelit ćemo naš odabir najboljeg live chat softvera za vaše male tvrtke. Ove live chat usluge savršeno rade s bilo kojom WordPress stranicom.

Zašto dodati Live Chat - Podrška za vaše web stranice?

Prema eConsultancy, live chat ima najviše razine zadovoljstva bilo kojeg kanala za korisničke usluge na 73%, u usporedbi sa 61% za e-poštu i 44% za telefon.

Nevjerojatno je da live chat ima takav značajan utjecaj na online prodaju i marketing. Korisnicima omogućuje trenutačne odgovore bez napuštanja web-lokacije. Pozitivno iskustvo uživo može učinkovito pomoći klijentima u donošenju odluke o kupnji. (-www.hotchathr.com- best live chat software for websites)

Dodavanje live chat podrške definitivno može smanjiti napuštanje košarice, povećati prodaju i povećati pretvorbe. Ali mnogo toga ovisi o softveru za chat uživo koji koristite.

Loše iskustvo podrške za razgovor uživo može imati nepovoljan utjecaj. Možete izgubiti prodaju, kupci mogu ostaviti loš dojam o vašoj robnoj marki, možda ćete na kraju platiti previše za uslugu ili nećete moći iskoristiti aplikaciju live chat zbog tehničkih vještina. (-www.hotchathr.com- best live chat software for websites)

U osnovi, želite pronaći pristupačnu live chat uslugu, koja je jednostavna za korištenje, radi s WordPressom i dolazi sa svim značajkama koje će Vam pomoći da ostvarite više prodaje. Ako tako kažemo, pogledajmo naš stručni izbor najboljeg softvera za chat uživo koji možete koristiti da biste proširili svoje poslovanje.

 

1. LiveChat
LiveChat je vodeća tvrtka u live chat softveru. Vrlo je jednostavno postaviti i instalirati s besplatnim LiveChat dodatkom za WordPress.

LiveChat također nudi lijepo dizajnirane aplikacije za podršku za chat uživo koje vi i vaši agenti možete koristiti na svojim prijenosnim računalima, tabletima i mobilnim uređajima. To znači da možete razgovarati s klijentima dok ste u pokretu, a da se ne morate prijaviti na svoju WordPress nadzornu ploču. Obrasce ankete možete dodati prije i nakon razgovora uživo kako biste mogli ocijeniti kako vaš tim za podršku radi. Tijekom izvanrednog radnog vremena korisnici također mogu jednostavno poslati ulaznicu za podršku izravno iz chata uživo. LiveChat integrira s desecima drugih usluga kao što su popularni CRM softver, Google Analytics, Zendesk, sve vrhunske usluge e-mail marketinga, i još mnogo toga. Time ćete uštedjeti vrijeme jer ne morate ručno unositi pojedinosti o klijentu u druge sustave. Možda je najbolja osobina LiveChata brzina. Ona se učitava iznimno brzo, radi na svim uređajima i nudi puno bolje korisničko iskustvo od većine drugih live chat softvera. Mi koristimo LiveChat na našim eCommerce web stranicama. Cijene: LiveChat ima različite planove za tvrtke svih veličina. Njihov starter plan počinje od $ 16 po agent mjesečno naplaćuje godišnje, ili $ 19 za mjesec do mjesec dana. Svaki plan dolazi s besplatnim probnim razdobljem od 30 dana.

2. Olark
Olark je popularno live chat rješenje za online poslovanje. Jednostavan je za korištenje, a dodavanje Olarka na WordPress web-lokaciju je jednostavno. Sve što trebate učiniti je kopirati i zalijepiti isječak koda u widget WordPress bočne trake ili u podređenu temu. Ako ne želite raditi s kodom, tu je i besplatni dodatak za Olark Live Chat koji olakšava postavljanje. Olark nudi integraciju s drugim uslugama kao što su Salesforce, Zendesk, Highrise, itd. Postoje mobilne aplikacije trećih strana koje vam omogućuju povezivanje s chatom Olark s gotovo bilo kojeg uređaja sa sustavom iOS ili Android, tako da možete razgovarati s korisnicima u pokretu. Cijene: Olark nudi jednostavniji cjenovni plan počevši od 17 USD po agentu svaki mjesec. Popust je 12% ako odaberete godišnju naplatu i 29% popusta za dvogodišnje naplatu. Oni također nude 2-tjedni besplatni live chat podršku suđenje.

3. Zendesk Chat
Zendesk je vodeći pružatelj softvera za chat podršku. Nedavno su kupili postojeću tvrtku pod nazivom Zopim kako bi ušli na tržište podrške za chat i preimenovali je u Zendesk Chat. Ako već koristite Zendesk, najbolja prednost koju dobivate jest da se već integrira s postojećim softverom za podršku. Također radi glatko s WordPressom, Salesforceom i nizom drugih usluga trećih strana. Zendesk Chat također nudi razgovore u stvarnom vremenu, naprednu analitiku i chat-botove za automatiziranje procesa kada nema dostupnih živih agenata. Imaju prekrasne predloške i opcije prilagodbe za stvaranje widgeta za chat koji traže pozornost.

Cijene: Zendesk Chat nudi ograničen besplatan live chat podršku račun za 1 istodobne chat sesije. Njihovi plaćeni planovi počinju od 14 dolara mjesečno po agentu.

4. Chaport
Ako ste u potrazi za besplatnim live chat podršku softvera za WordPress, onda vam svibanj želite naplata Chaport. Oni nude besplatan zauvijek plan s neograničenim chatovima, poviješću, obavijestima, neograničenim brojem registriranih operatora i do 5 operatera na mreži u isto vrijeme. Njihov softver pokriva sve osnovne zahtjeve. Imaju aplikacije za podršku za chat uživo u mobilnim uređajima, prekrasne višejezične widgete za chat, izvješćivanje i analizu, integracije trećih strana putem usluge Zapier. Plaćeni planovi omogućuju vam pristup dodatnim značajkama kao što su kucanje uvida, bilješke posjetitelja, spremljeni odgovori, slanje datoteke, automatsko pozivanje i drugo.

Cijene: Nude besplatan plan i Pro plan počevši od 9,80 USD po agentu / mjesecu.

5. SnapEngage
SnapEngage nudi live chat uslugu za tvrtke svih veličina. To je malo skuplje od nekih drugih live chat tvrtki na popisu, ali nudi neke jedinstvene značajke i dodatke kako bi opravdali cijenu. Oni nude integracije s popularnim CRM softverom, zahtjev za povratnim pozivom, automatizirane pozivnice za chat i prilagodljive widgete za chat koji odgovaraju vašem web-mjestu. SnapEngage nudi i značajku SMS na chat kao dodatnu uslugu njihovom live chat softveru, tako da Vaši posjetitelji mogu izravno komunicirati s vašim timom za podršku putem teksta. Njihovo OmniChannel chat rješenje omogućuje vam da pomognete klijentima na različitim kanalima kao što su Facebook, Twitter, SMS, WeChat, Zalo i još mnogo toga.

Cijene: Njihov osnovni plan kreće se od 16 USD po korisniku / mjesečno, s najmanje 3 korisnika i naplaćuje se godišnje uz besplatnu probnu verziju od 7 dana.

6. Interfon
Intercom je fleksibilan alat koji vam pomaže da uhvatite putnike, angažirate korisnike i pojačate konverzije preko chata. Ona nudi usluge razmjene poruka s widgetima za live chat koje možete automatizirati vlastitim tokovima, dodati chatbote i angažirati klijente. To nije samo softver za podršku za chat uživo. Može se koristiti kao alat za uključivanje, pomoćnik za podršku, alat za generiranje olova, automatizaciju marketinga i softver za angažiranje korisnika. Ako samo tražite program za chat uživo, možda nećete moći iskoristiti puni potencijal Intercoma. S druge strane, ako želite da vaš softver za podršku za chat uživo radi sve te zadatke, tada ćete voljeti Intercom. Jednostavan je za korištenje, integrira se s uslugama Google Analytics, CRM softverom, Slackom, uslugama e-mail marketinga i još mnogo toga.

Cijene: Njihov osnovni plan počinje od 136 USD / mjesečno, nakon čega se izračunava cijena na temelju vaše upotrebe i dodataka koje kupite.

7. Freshchat
Freshchat je još jedan dobar live chat. Dizajniran da bude razgovor i glasnik app, to vam omogućuje da pokrenete u stvarnom vremenu razgovore s korisnicima koristeći agenti ili AI-powered robota. Također nudi prikaz vremenske linije korisnika, profile uživo, kampanje u aplikaciji i prilagodljive robote za automatske razgovore. Možete povezati razgovore kako biste podržali ulaznice na Zendesk ili na slabiji kanal. Vaš tim može koristiti pametne čepove, pripremljene odgovore, oznake, privatne bilješke i obavijesti na radnoj površini da budu produktivniji.

Cijene: Nude besplatan plan podrške za chat uživo za do 10 članova tima. Njihovi plaćeni planovi počinju od 15 USD po korisniku mjesečno i naplaćuju se godišnje.

8. LivePerson - LivePerson je još jedan snažan live chat softver za podršku s tona strašan značajke koje će vam pomoći da se uključe kupce i povećanje prodaje. To vam omogućuje da uključe svoje klijente putem live chat na Vašoj web stranici, ali i putem SMS-a, Facebook Messenger, WhatsApp, i još mnogo toga. Možete koristiti chatbote za stvaranje automatskih tijekova razgovora i spremanje podataka o klijentima u druge aplikacije drugih proizvođača. LivePerson je usmjeren prema srednjim i velikim tvrtkama i klijentima na razini poduzeća.

Cijene: Morat ćete zatražiti ponudu da biste dobili informacije o cijenama na temelju vaših potreba.


9. Korisnički Userlike - Userlike je još jedan uredan live chat podršku softver koji možete koristiti na svom WordPress mjestu. Sjedište je u Njemačkoj, a njihovi poslužitelji su smješteni u Europi. Oni nude usluge koje zadovoljavaju uvjete GDPR-a, što ih čini osobito dobrom opcijom za tvrtke u Europskoj uniji. Njihov softver je lijepo dizajniran nudeći bolje iskustvo ne samo za vaše korisnike nego i za chat agente. Uz čistu i besprijekornu nadzornu ploču, vaši agenti još uvijek imaju sve alate koje biste očekivali od profesionalne usluge podrške za chat uživo. Ona nudi lijepe chat widgets, chatbots, integracije sa svim vrhunskim podršku, CRM i e-mail platforme. Dobivate i značajna analitička izvješća koja vam pomažu poboljšati izvedbu i ukupne konverzije.

Cijene: Nude besplatan račun za podršku uživo za jednog korisnika. Njihovi plaćeni planovi počinju od 29 eura mjesečno za 3 operatera.

10. Smartsupp
Smartsupp je jeftin softver za podršku za razgovor uživo koji vam omogućuje praćenje i snimanje korisničkih sesija na vašoj web-lokaciji. Na taj ćete način vidjeti kako potencijalni korisnici upotrebljavaju vašu web-lokaciju i što ih sprječava u kupnji. Također vam pomaže u praćenju chat razgovora u usluzi Google Analytics kako biste vidjeli svoju izvedbu. Ona radi s WordPress, Magento, Shopify, i druge popularne eCommerce platforme.

Cijene: Osnovni besplatni plan i njihovi plaćeni planovi počinju od 8 USD mjesečno po agentu.

11. Čisti chat / pure chat
Ako tražite besplatan live chat softver, onda je Pure Chat još jedna dobra alternativa. To vam omogućuje jednostavno dodavanje lijepe live chat widgets na svoje web stranice i besplatni plan vam omogućuje da dodate 3 operatora s neograničenim povijest razgovora. Dolazi s mobilnim aplikacijama, tako da možete ostati povezani s korisnicima. Vaši klijenti mogu vam slati poruke e-pošte kada ste izvan mreže, a obrazac za prethodni razgovor pomaže vam pri prikupljanju podataka o korisniku kako biste mogli doprijeti do njih kasnije.

Cijene: Osnovni besplatni plan, a njihov plaćeni plan započinje 79 dolara mjesečno godišnje.

12. Drift
Drift je konverzacijska marketinška platforma koja kombinira moć live chata s automatiziranim chat botom koji će vam pomoći uštedjeti vrijeme i povećati pretvorbe. Dolazi s moćnim značajkama koje će vam pomoći pretvoriti više posjetitelja web-mjesta u prodajne ponude. Drift se integrira sa svim popularnim CRM i uslugama e-mail marketinga. Oni nude nekoliko moćnih značajki, uključujući Drift bot, anonimnu inteligenciju posjetitelja, marketing na temelju računa, zakazivanje sastanaka i još mnogo toga. Iako ima puno moćnih značajki, Drift nije pristupačan za male tvrtke.

Cijena: Standardni plan počinje od 50 USD / mjesečno, a ima 2 mjesta. Ako želite bot značajku, onda ćete morati nadograditi na Pro plan koji počinje na $ 500 / month naplaćuje godišnje, a to dolazi s 5 mjesta.

Pročitaj koji su najbolji live chat softverski alati

<< Go back to the previous page

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !

FREE ONLINE CHAT ROOMS