Chatajte sa prijateljima iz Hrvatske i balkana. Odaberi svoju pričaonicu i kreni na HOT CHAT webistes! #www.hotchathr.com - guest chatrooms without registration @www.hotchathr.com & free random alternative dating chat rooms online
scroll down & select chatrooms @www.hotchathr.com

HOT CHAT HR


www.hotchathr.com CHAT.HR CHAT BALKAN KRSTARICA CHAT BOSNA #www.hotchathr.com#mobilechatrooms, #chatmobile, #mobichat MOBILE CHAT ROOMS CHATIB.us CHATIW.com CHATKARO www.hotchathr.com


Anonimni Chat

Anonimni Chat

Ovo je primjer za anonimni chat skinut s appstore i služi samo ogledno, jer anonimnih chatova i aplikacija ima na stotine!

Što je anonimni chat i koji su popularni anonimni chatovi u regiji i na balkanu.

Anonimni chat je ustvari razgovor s nepoznatom osobom preko nekog popularnog ili manje popularnog chat servisa, što znači da se u toku razgovora ne morate predstaviti imenom. Dovoljno je da odamerete neki nadimak pod kojim ćete razgovarati sa sugovornikom kojem također nećete znati pravo ime. Kod takvih razgovora nikako se ne izlažite rizicima i ne dajte nikakve podatke suprotnoj strani. U anonimnom chat razgovoru moći ćete se možda lakše opustiti u komunikaciji te u ugodnom ćaskanju upoznati neke nove ideje i koncepte življenja. Anonimni chat koriste oni iznad 18 godina, a svim ostalima ne preporučujemo nikakav chat. Izađite u prirodu i zabavite se uz neke od popularnih igara loptom ili slično!

Pozivajući se na Google search rezultate, ovo su najbolji anonimni chatovi u hrvatskoj:

Chat - Najveći i najposjećeniji hrvatski i balkan chat - GeeK.hr
https://geek.hr/chat/

Dobrodošli na prvi, najveći i najposjećeniji chat portal na ovim prostorima! Opustite se od vanjskoga svijeta i zabavite se, razgovarajte, upoznajte nove ljude i ...
‎Mobchat · ‎Larin Chat · ‎Zvrk Chat · ‎Pricaona.com


Balkan Chat Pricaonica - BOL-Chat
https://www.bol-chat.de/chat/balkan
Balkan Chat uzivajte sanama, Jedan od najvecih chat na balkanu. Chat Balkan pricaonica.

Privatno chatanje u anonimnom načinu rada - Google Allo Pomoć
https://support.google.com/allo/answer/6383724?hl=hr

Pokretanje chata u anonimnom načinu rada. Otvorite Allo. Dodirnite Novi chat Novi chat a zatim Pokreni anonimni chat ili Pokreni grupni anonimni chat.

CHATAONA ONLINE CHAT
https://www.chataona.com/

Chataona.Com - Chat sobe sa balkana/regije! Pričaona i chataona.com, pricaonica kao i najbolje sobe za chatanje na balkanu. Krstarica,bosna chat hr sobe.


Sofija. Anonimni chat., Aplikacije na Google Playu
https://play.google.com/store/apps/details?id=anonimous.chat.sofia&hl=hr

Anonimni chat omogućuje korisnicima da komuniciraju što znači da možete početi graditi zajednicu i povećati angažman. PRIVATNI I GRUPNI ...


Chat.ba - bosanski chat | Pricaona | IRC Chat
https://www.chat.ba/

Chat.ba je mjesto gdje uz chat možete da odmorite od svakodnevnih obaveza ili da upoznate ljubav ili prijatelje. Poštujte pravila pricaona chata.

Hrvatski Chat-Mobitel,Dopisivanje
https://minichathr.com/

Sasvim nečujno za ostatak svijeta,nimalo lakim putem kroz ostatak velikih i malih web stranica,zadnjih godina iz kukuljice iznjedrio je Mini Chat HR spreman za sve.

Uskoro više o popularnim anonimnim chatovima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Sloveniji.

<< Go back to the previous page

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !

FREE ONLINE CHAT ROOMS